MAKARON (KUKURYDZIANO – RYŻOWY) FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – ALCE NERO

12,84

224 In Stock

EAN: 8009004811539 SKU: 8009004811539 Kategorie: ,
Brand:

Opis

SKŁADNIKI
mąka kukurydziana* (80%), mąka ryżowa* (20%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 10 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1499 kJ / 353 kcal
Tłuszcz – 1,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,5 g
Węglowodany – 77 g
w tym cukry – 2 g
Błonnik – 1 g
Białko – 7 g
Sól – 0,05 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać ŁUBIN oraz SOJĘ.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Nazwa produktu: MAKARON (KUKURYDZIANO – RYŻOWY) FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – ALCE NERO
Producent: ALCE NERO
Kod EAN: 8009004811539
Waga: 0.28 kg

Informacje dodatkowe

Waga 0,28 kg
Waga

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „MAKARON (KUKURYDZIANO – RYŻOWY) FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – ALCE NERO”